Florida solskensstaten.
Välkommen till Floridasidan! Skriv gärna till info@floridasidan.se och fråga om Ni inte hittar det Ni söker.
Gillar Du sidan ge oss ett plus hos Google, "Gilla"  eller dela med dina vänner på Facebook! Vi har även Instagram.

eXTReMe Tracker
Instagram
Välj ämne i menyn ovan, en bra ide är att börja med att läsa om visum och annat viktigt.
Vill Du se En kortfattad beskrivning av vad Du hittar på de olika sidorna, finns det här.

Hyrbil:

Hitta de billigaste hyrbilarna över hela världen. Sök på de olika agenterna och bolagens sidor för att hitta lägsta pris.

Se mina prisjömförelser mellan uthyrarna här, Tester.

Bensinen är billig, i Florida är genomsnittspriset för "Regular" idag 170720 ca. $4.80/liter.  Tänk också på att olika uthyrare kan inkludera olika saker som en  tank bensin, extra förare, försäkringar mm. i priset. En sak att ta i beaktande är att vissa har prisgaranti, t.ex. Holiday Autos   , olika villkor förekommer så läs dessa noga innan bokning.

På plats hos uthyraren, var noga med att kontrollera kontraktet INNAN Du undertecknar så att allt som stämmer med din bokning och att allt som ska ingå finns med. när man väl skrivit under har man mycket svårt att få rättelse. Titta här Varning! för mer info om lite av det man kan råka ut för (de kommer ständigt på nya sätt att lura sina kunder tyvärr)

Det man ska Tänka på först är att man på förstasidan kryssar bort att man bor i USA och väljer Sverige istället om detta går, då ingår i regel försäkringarna man behöver. Som vanligt är min uppmaning att jämföra olika uthyrare då inte en alltid är billigast och bäst på allt. Lycka till med jakten! Man får ofta bättre pris på den svenska sidan hos t.ex. Avis och SAS erbjudande ger ofta bland de bästa priserna, tyvärr måste man fortfarande jämföra de olika sidorna och olika rabattkoder för att hitta bästa pris, rabattkoder som gett bäst priser när vi bokat finns längre ner på sidan.

OBS! Information om trafik, GPS, försäkringar, vägnät mm. Inte minst vägtullar vöcker frågor, uthyrarna har väldigt olika lösningar och priserna skiljer enormt så ta en titt på det och fundera på hur di vill göra innan du väljer var du ska hyra, info finns på sidan Att ta sig runt.

Skrolla ner! Det finns många sidor att besöka om Du vill jämföra aktuella priser på hyrbil.

Varning! Ett par varnande exempel som vi själv och andra råkat ut för samt lite andra tips om saker att se upp med när man ska hämta ut en hyrbil. Varning!

 

Våra favoriter bland biluthyrare nuförtiden är ""& speciellt om man blir medlem i deras kundklubbar vilket är gratis så för man bra service där. De är inte alltid (men ofta) billigast men den extra servicen är värt en del, hur mycket för man så klart avgöra från gång till gång :-) Skulle man få problem med kan jag speciellt rekommendera att gå in på Flyertalk där har personal som svarar på frågor och hjälper till att lösa problem så långt det överhuvud taget går, har inte sett något annat företag i branschen som har denna inställning till kunderna faktiskt. Uppdaterin: Tyvärr har jag sett att Sixt inte lever upp till detta, de har blivit mycket sämre på att sköta denna kontakt med kunderna. De senaste gångerna vi hyrt har Avis varit billigast med koderna nedan (speciellt Simon och Visa koderna).

<<< Svenska Avis : Internationella Avis>>>  Click here for the lowest rates at Avis.com   Click here for the lowest rates at Avis.com

Resultaten blir i regel olika på Svenska och internationella sidan, jämför båda!

Hittade ett erbjudande från och Simon Malls som ger bra priser på bilar i USA och Kanada plus att Simon Malls bjuder på rabatthäfte i något av alla sina köpcentra, ADW-koden som anges vid bokning är H811101 .

Save up to 10% off plus a Free Upgrade  använd ditt Mastercard, Spara upp till 20% PLUS en fri uppgradering!  använd koderna vid sökning, AWD # A382900 & coupon # UUEA010 för att se om detta erbjudande ger rabatt på din hyra. Har du Visa-kort kan du använda AWD# B204400

Avis jobbar med detta system med olika koder för rabatter och erbjudanden, här är några till att prova: Coupon Code UUWA029 kan ge gratis uppgradering vid bokning via nätet. Coupon Code TUWA045 kan ge en gratis dag vid hyra på minst en vecka. AWD# G833800 kan ge 10% på helghyra. AWD# G833700 kan ge 15% på minst 5 dagars hyra. Coupon# MUWA073 &  $50 vid månadshyra. Man kan även prova att kombinera olika koder. Save on you car rental with Avis Deals Save up to 30% when you rent at a Sears Avis location

 

Ett tips: Kolla upp om Du har rabatt hos genom t.ex. Motormännen, Choice Nordic,  SAS Eurobonus eller någon annan kundklubb, förening och skriv in rabattkoden därifrån när Du söker på Hertz.

Budget Sverige> Budget USA>Budget 120x60 Blue Banner Budget UK> Observera att priserna kan skilja mellan uthyrarnas sidor i olika länder.

728x90 City

Är Du under 21? många uthyrare har 25årsgräns och en del 21 år. följande uthyrare är den enda vi hittat som hyr ut från 18 år!

EZcarrental.com

Det går INTE att teckna CDW som minderårig utan egen full försäkring krävs, detta kan vara ett problem så kontakta företaget i förväg om Du är under 21 (innan Du hyr)!

Concerned about Enviornment - Rent a Hybrid from FDiscount Car Rentals Around The World with Fox

Florida. Reseinformation. Tiden i florida. Vädret i Florida mm.
Aktuell tid:
 

Stockholm                 Miami   

Här kan Du kontrollera status på flyg.

Här kan Du kontrollera status på dina flygbokningar:

Check My Trip Kontrollera alla detaljer om din flygbokning (Amadeus bokningssystem).

Travelport View Trip Kontrollera alla detaljer om din flygbokning (Worldspan & Galileo bokningssystem).

Virtually There Kontrollera alla detaljer om din flygbokning (Sabre bokningssystem).

My Trip and More (Worldspan)

Tripple (Infini)

Trip For You (Axess bokningssystem)

Swiss Airlines

US Airways

TripIt Håll koll på dina resor få info om flyg mm. finns även som app.

 

Varför Floridasidan?

Floridasidan om resor till Florida är en helt privat hemsida som återger mina privata åsikter om platser jag besökt i Florida (Miami, Miami Beach, Ft. Lauderdale, Orlando, Sarasota, Tampa, Ft. Myers, Key West, Homestead, Everglades m.fl.) Olika attraktioner i Florida som Disney World Universal Studios Busch Gardens Sea World mm. här finns möjlighet att diskutera Florida med andra i forumet. Och massor av Länkar till "nästan allt" som rör Florida. Alla foton utom produktbilder och kartor samt några katalogbilder är tagna av mig och för inte kopieras utan tillstånd. försöker att inte behöva sätta till allt för mycket pengar för att driva sidan, därför finns lite annonser som ibland ger någon krona i intäkt, hoppas Ni står ut med det :-) Sidans syfte var från början att prova på att göra en hemsida och eftersom jag just kommit hem från en resa till Florida och jag älskar det resmålet så valde jag det ämnet. Hoppas Ni hittar något nyttigt på Floridasidan och här gärna av Er med åsikter frågor eller kritik till info@floridasidan.se

M.v.h. Jörgen info@floridasidan.se

 

Aktuelt väder i Florida:

Miami:

Find more about Weather in Miami, FL
Click for weather forecast

Key West:

Find more about Weather in Key West, FL
Click for weather forecast

Orlando:

Find more about Weather in Orlando, FL
Click for weather forecast

Tampa:

Find more about Weather in Tampa, FL
Click for weather forecast

St. Augustine:

Find more about Weather in Saint Augustine, FL
Click for weather forecast

Pensacola Beach:

Find more about Weather in Pensacola, FL
Click for weather forecast

Mer väder, statistik mm. finns här:  väder.

info@floridasidan.se

© 2016 Floridasidan.se

Floridasidan anlitar

Floridasidan,om Florida på svenska